מכירים לך את המזרח הרחוק, מקרוב

09-9700400
למידע והזמנות:

צרו קשר

פנייתך נשלחה.
נציגנו יצרו איתך קשר בהקדם.

ויזה להודו

mainPicture

הודו היא לכל הדעות אחת המדינות המרתקות ביותר בעולם. יש בה גיוון אתני מרשים, ניגודים קיצוניים בין עוני לעושר, נופים מרהיבים ואוכל מעולה. הודו הינה מרכז רוחני לדתות ותפיסות עולם רבות, ביניהן ההינדואיזם והבודהיזם, והיא גם מתפקדת כמקום משכנו של הדלאי לאמה.
כבר עשורים רבים שהודו היא אחד היעדים המבוקשים ביותר בעולם. עם הזמן הודו הספיקה לפתח את המלונות והאטרקציות שהיא מציעה לרמה שעולה בקנה אחד עם שאר העולם וכך פתחה את שעריה למטיילים מגוונים. כיום, כל מי שמגיע להודו, בכל גיל ובכל שלב בחיים, יכול למצוא את מה שמתאים לו.
 

השלב הראשון בתכנון הטיול להודו, עוד לפני סגירת טיסות להודו וחזרה, הוא קבלת אשרת שהייה (ויזה). לא ניתן לגשת ישירות לשגרירות ההודית על מנת להגיש את הבקשה. תהליך הוצאת הוויזה מתחיל בהגשת טופס בקשה באינטרנט עבור ויזה.



תהליך הגשת הבקשה לוויזה (ויזה לשנה):

על כל מבקש\ת ויזה למלא את פרטיו\ה בטופס מקוון באתר האינטרנט של שגרירות הודו. לאחר מילוי הטופס יש להדפיסו, לחתום בכל מקום בו מצוינת חתימה ולצרף את המסמכים הרלוונטיים (מפורטים בהמשך).

כשממלאים את הטופס חשוב לציין שהבקשה הינה ל-12 חודשים ללא הגבלת כניסות ויציאות מהמדינה. בנוסף, חשוב להקפיד למלא את הטופס כשורה, לפי כל ההנחיות הרשומות, על מנת למנוע עיכובים בתהליך. פלייאיסט תטפל בהעברת הדרכון וטופס הבקשה שלכם לשגרירות ההודית ובהחזרתו יחד עם הוויזה החדשה.
*מרגע הנפקת הוויזה ימיה מתחילים להיספר, בלי קשר לתאריך הטיסה/כניסה למדינה.
*לאחר 90 יום מרגע כניסתכם להודו, יש לצאת למדינה שכנה (דרך האוויר), בכדי לשמור על תוקפה של הויזה. אין זמן מינימום לשהות במדינה שכנה, וניתן אף לחזור להודו לאחר מספר דקות/שעות.

 

מסמכים שיש לצרף לבקשת הוויזה


1. לוח זמני טיסה המתאים לזמני בקשת הוויזה ומתחיל ב-TLV(תל אביב).

2. לוח זמני טיסה למדינה השכנה ( ע"פ השגרירות ההודית, מדינה שכנה נחשבת היא נפאל. לשיקול השגרירות האם להחשיב יציאות לסרי לנקה ותאילנד). שלא כבעבר, אין צורך ב'תקופת צינון' בין כניסה אחת לשנייה. תקופת הצינון רלוונטית רק לאזרחי סין, איראן, פקיסטאן, עירק, סודן, בנגלדש, פקיסטן ואפגניסטן.

3.דרכון שתוקפו שנה לפחות מיום הבקשה לוויזה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.

אם ברשותכם דרכון חדש שעדיין לא עברה שנה מיום הוצאתו, עליכם לצרף אליו את הדרכון הישן שלכם. במידה ויש פער בין תאריך פקיעת התוקף של הדרכון הישן וקבלת הדרכון החדש, תידרשו  לצרף דו"ח כניסות ויציאות של משרד הפנים של חמש השנים האחרונות, הנקרא "תעודת בירור פרטים על נוסע".יחד עם דו"ח הכניסות והיציאות, תידרשו לצרף מכתב באנגלית, חתום בחתימה זהה לזו שבדרכון, ובו הסבר לכך שלא היה בידיכם דרכון תקופה מסוימת, בין פקיעת התוקף של הדרכון הישן להנפקת הדרכון החדש.

אם אין ברשותכם את הדרכון הישן, צרפו לבקשת הוויזה מכתב באנגלית מדוע הוא אינו ברשותכם בנוסף לדו"ח הכניסות והיציאות ממשרד הפנים. במידה והוצאתם הדרכון חדש כי דרכונכם הישן נגנב או אבד, יש להביא אישור ממשרד הפנים על כך בנוסף לדו"ח הכניסות ויציאות ממשרד הפנים.

4. אם יש ברשותכם דרכון זר יש לצרפו לבקשה, גם כאשר הבקשה לוויזה היא עבור הדרכון הישראלי. במידה ורצונכם בוויזה לדרכון זר, עליכם למלא טופס נוסף (ראו "הורדת טפסים לוויזה'). עלות ומשך הנפקת הוויזה עלולים להשתנות במקרה של הנפקת ויזה עבור דרכון זר.

אם ברשותכם דרכון שפג תוקפו אך הוויזה שבו עדיין בתוקף, עליכם להציג את שני הדרכונים. ניתן להעביר ויזה מדרכון ישן לחדש בתוספת תשלום של אגרה בסך 30 ₪.

5. צרפו לבקשה תמונת פספורט על רקע לבן.

 

הנחיות נוספות


- יש למלא את הטפסים בלינק הבא בצורה מלאה באנגלית בלבד!

- שימו לב: במידה ובמקום המיועד למילוי מקצוע תרשמו עיסוק הקשור לעיתונות/תקשורת/הפקה או משחק (תיאטרון, טלוויזיה וכולי) - לא יהיה ניתן להנפיק את הוויזה ושגרירות הודו תעשה בדיקה נוספת שתיקח זמן רב, ללא קשר לתאריך הטיסה של מגיש\ת הבקשה.

- יש להגיש את המסמכים הדרושים במשרדינו שברחוב משכית 32 א.ת הרצליה פיתוח, ומשם גם ניתן לאסוף את הדרכון כאשר הוויזה מוכנה.

- על כל אחד למלא, להדפיס ולחתום על טופס הבקשה האישי שלו. יש לחתום בעמוד הראשון מתחת לתמונות ובתחתית העמוד השני. לא ניתן לחתום בשם מבקש ויזה שאינו נוכח.

- על החתימה להיות זהה לחתימה שלכם בדרכון.

 

נקודות חשובות


חשוב לציין כי שגרירות הודו היא הגוף היחיד שמוסמך להנפקת הוויזה. השגרירות איננה מתחייבת על זמן הנפקת הוויזה ואיננה מתחשבת בתאריך ההמראה או החזרה של הלקוח. במידה ושגרירות הודו אינה מאשרת את הוויזה - אין החזרים לתשלום ששולם עבור הנפקת הוויזה.

התשלום עבור השירות והנפקת הויזה הוא 400 ש"ח. 

זמן הנפקת הוויזה אורך כ-2-3 ימי עסקים. ימי העסקים הם שני עד חמישי, ויש להתחשב בחגים ובמועדים של הודו ושל ישראל גם יחד.

את הטפסים המצ"ב יש למלא ע"פ טפסי הדוגמא, כל חריגה או טעות תגרור עיכוב באישור הוויזה.

חברת flyeast  אינה אחראית על עיכוב או סירוב להוצאת ויזה.

- למילוי הטופס לחצו כאן -



 

עמוד ויזה להודו - סניף הודו פלייאיסט
טיסות להודו - עמוד ויזה להודו
טיסות פנים בהודו - עמוד ויזה להודו

מעוניינים בויזה להודו?
שלח
מזג אוויר
היום 38°
מחר 40°
מחרתיים 42°
דגל
יבשת : אסיה
עיר בירה : ניו דלהי
שפה רשמית : הינדי ואנגלית
שלטון : רפובליקה פדרלית
שנת הקמה : 1947
מטבע : רופי הודו
שעה : UTC+5..5
אוכלוסיה : 1,300,000,000
אקלים : מונסוני ברוב המדינה
חשמל : 220
סיומת אינטרנט : .in
קידומת בינלאומית : 91+
ויזה : נדרש

ועוד דבר אחד קטן, תהיו חברים שלנו בפייסבוק, יהיה כיף

תהיו חברים שלנו בפייסבוק - פלייאיסט
ברגע זה אנו מחפשים את התוצאות הטובות ביותר עבור:

אנא המתן...