מכירים לך את המזרח הרחוק, מקרוב

09-9700400
למידע והזמנות:

צרו קשר

פנייתך נשלחה.
נציגנו יצרו איתך קשר בהקדם.

ויזה לאוסטרליה

mainPicture


כל מי שמעוניין להיכנס בשערי היבשת הקטנה בעולם צריך להצטייד בויזה טרם ההגעה לאוסטרליה.
 
תהליך הוצאת הויזה לאוסטרליה הוא תהליך מורכב ומייגע. לשגרירות האוסטרלית יש חוקיות נוקשה ומסובכת ולכן מומלץ בחום להיעזר בסוכנות נסיעות כדי לחסוך את כאב הראש.
 
בעזרת eastfly תוכלו להנפיק ויזה לאוסטרליה מבלי לבזבז זמן מיותר בפיענוח הטפסים ומבלי להמתין בתור.
 
תהליך קבלת הויזה
 
תהליך הנפקת ויזת תייר לאוסטרליה מחולק לשלושה טווחי גילאים:
 
ויזת תייר עד גיל 18
ויזת תייר בין הגילאים 18-40
ויזת תייר לגילאי 40 ומעלה

 
שלושת טווחי הגילאים מקבלים ויזת תייר לשלושה חודשים.
 
 
שלבים בהוצאת הויזה וטפסים נדרשים:

ויזת תייר עד גיל 18:

- יש למלא טופס בקשת ויזה באותיות גדולות בעט כחול או שחור
- יש לצרף צילום תעודת לידה של הנוסע
- יש לצרף תמונה של הנוסע מחצי השנה האחרונה
- הדרכון של הנוסע צריך להיות בתוקף של שישה חודשים לפחות מרגע הגשת הבקשה. יש לצרף צילום דרכון. שימו לב – בכל שלב תוכל לדרוש השגרירות האוסטרלית את הדרכון המקורי כהוכחה
- יש למלא טופס הסכמת ההורים לנסיעת הקטין. טופס זה יש לצרף בין אם ההורים טסים עם הקטין ובין אם לא
- יש לצרף צילומי דרכון של שני ההורים. חשוב לוודא שהדרכון חתום על ידי מחזיק הדרכון.
- אם הקטין נוסע ללא ההורים למטרת מחנאות או נופש יש למלא טופס זה. את הטופס צריכים למלא המארחים המקומיים ולצרף צילום של הדרכון האוסטרלי שלהם
- אם הבקשה היא עבור קטין שלאחד מהוריו יש ויזה לאוסטרליה בתוקף יש לצרף צילום של הוויזה התקפה
 
 
ויזת תייר בין הגילאים 18-40:

- יש למלא טופס בקשת ויזה באותיות גדולות בעט כחול או שחור
- יש לצרף צילומי דרכון חתום על ידי מחזיק הדרכון. שימו לב – הדרכון צריך להיות בתוקף של שישה חודשים לפחות מרגע הגשת הבקשה. בכל שלב תוכל לדרוש השגרירות האוסטרלית את הדרכון המקורי כהוכחה
- יש לצרף תמונה עדכנית מחצי השנה האחרונה
- על המגישים בקשה לוויזה בגילאי 18-25 חלה החובה לצרף תעודת שחרור מצה"ל או תעודת פטור משירות צבאי
- יש לצרף תדפיס פירוט חשבון הבנק של שלושת החודשים האחרונים. כמו כן אם קיים תיק השקעות יש לצרף תדפיס שלו גם כן. המסמכים חייבים להיות חתומים ע"י הבנק ויש לצרף פרטי קשר של מורשה החתימה
 
ויזת תייר לגילאי 40 ומעלה:

- יש למלא טופס בקשת ויזה באותיות גדולות בעט כחול או שחור
- יש לצרף צילומי דרכון חתום על ידי מחזיק הדרכון. שימו לב – הדרכון צריך להיות בתוקף של שישה חודשים לפחות מרגע הגשת הבקשה. בכל שלב תוכל לדרוש השגרירות האוסטרלית את הדרכון המקורי כהוכחה
- יש לצרף תמונה עדכנית מחצי השנה האחרונה
- על גילאי 75 ומעלה יש לצרף מראש אישור על הזמנת ביטוח לתקופת הטיול באוסטרליה
 
עלויות הויזה:
 
בקשה רגילה לוויזת תייר – 680 ש"ח
 
 * זמן טיפול משוער בבקשה - 30 ימי עבודה
* את הטפסים הנ"ל יש לשגר אלינו
* הוויזה הינה חיצונית ואינה מקובעת בתוך הדרכון. לאחר הנפקת הויזה היא תישלח אליכם במייל. אין צורך להעביר את דרכונכם אלינו למעט מקרים חריגים שהשגרירות האוסטרלית דורשת זאת.

 
 

לפרטים נוספים על ויזה לאוסטרליה מלאו את הטופס שבתחתית העמוד ואחד מנציגינו יחזור אליכם במהרה!  

 

 
 טיסות לאוסטרליה ומבצעים
 

צרו קשר - ויזה לאוסטרליה
שלח
דגל
יבשת : אוקיאניה
עיר בירה : קנברה
שפה רשמית : אין. בפועל: אנגלית
שלטון : מונרכיה חוקתית פדרלית
שנת הקמה : 1901
מטבע : דולר אוסטרלי
שעה : UTC+8 עד UTC+11
אוכלוסיה : 22,750,000
אקלים : מגוון - תלוי מיקום
חשמל : 230V
סיומת אינטרנט : .au
קידומת בינלאומית : 61+
ויזה : נדרש
מזג אוויר
מזג אוויר

ועוד דבר אחד קטן, תהיו חברים שלנו בפייסבוק, יהיה כיף

תהיו חברים שלנו בפייסבוק - פלייאיסט
ברגע זה אנו מחפשים את התוצאות הטובות ביותר עבור:

אנא המתן...